Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında tüm yurtta anılıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve TFF’den de Atatürk paylaşımları peş peşe geldi. İşte o gönderiler…
Verdiği ilhamla o daima orada…
Ölümsüzlüğünün 84. yılında kelamları ve öğrettikleri hala akıllarda…
Ulu Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasretle ve minnetle Anıyoruz. pic.twitter.com/4Z8iDBzesF
— Beşiktaş JK (@Besiktas) November 10, 2022
1881 – 193∞#SendenAldık pic.twitter.com/gRY9bF2BKk
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 10, 2022
Özlüyoruz, ışığınla aydınlanıyoruz. Ebediyen kalbimizde yaşayacaksın Ceddim. #10Kasım #Unutmayacağız pic.twitter.com/AYBz3askS3
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) November 10, 2022
Özlemle anıyoruz #10Kasım #GaziMustafaKemalAtatürk pic.twitter.com/hdu8tig1me
— Trabzonspor (@Trabzonspor) November 10, 2022
“Benim naçiz bedenim, bir gün elbette toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti, ebediyen payidar kalacaktır.”
Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, ortamızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde hasret ve minnetle anıyoruz. #10Kasım pic.twitter.com/eRAtWObFrn
— TFF (@TFF_Org) November 9, 2022
Verdiği ilhamla o daima orada…
Ölümsüzlüğünün 84. yılında kelamları ve öğrettikleri hala akıllarda…
Ulu Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasretle ve minnetle Anıyoruz. pic.twitter.com/4Z8iDBzesF
— Beşiktaş JK (@Besiktas) November 10, 2022
1881 – 193∞#SendenAldık pic.twitter.com/gRY9bF2BKk
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) November 10, 2022
Özlüyoruz, ışığınla aydınlanıyoruz. Ebediyen kalbimizde yaşayacaksın Ceddim. #10Kasım #Unutmayacağız pic.twitter.com/AYBz3askS3
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) November 10, 2022
Özlemle anıyoruz #10Kasım #GaziMustafaKemalAtatürk pic.twitter.com/hdu8tig1me
— Trabzonspor (@Trabzonspor) November 10, 2022
“Benim naçiz bedenim, bir gün elbette toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti, ebediyen payidar kalacaktır.”
Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, ortamızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde hasret ve minnetle anıyoruz. #10Kasım pic.twitter.com/eRAtWObFrn
— TFF (@TFF_Org) November 9, 2022