Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- Biraz patlıcan
 - Biraz biber
 - Biraz kabak
 - var ise biraz domates kurusu
 - Toplamda hepsi bir tabak kadar
 - Yarım çay bardağı sıvı yağ
 - 1 adet kuru soğan orta uzunluk
 - 1 çay kaşığı tuz silme
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 - 1 çay kaşığı biber salçası
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle bir bardak su ile kuru zerzevatları küçük bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
 - Yumuşayan zerzevatları bir süzgece alarak süzdürüp doğrayalım.
 - Daha sora bir kenara bırakıyoruz görseldeki üzere doğranmış soğanı yağla bir arada bir ölçü solduralım
 - Üzerine salça ve tuzu ek ederek 2-3 dakika daha soğanı kavuralım.
 - Üzerine haşlanmış zerzevatları ekleyerek 1 çay bardağı su ile 10 dakika pişirmeye bırakıyoruz.Yemeğe hazır.Afiyetolsun????.