Limonlu Cheseecake

Leila

Global Mod
Global Mod
Limonlu Cheseecake Tanımı İçin Malzemeler

Alt taban için;

  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağ
Kreması için;

  • 2 paket krema
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 paket toz krem şanti
  • 1 limon kabuğu rendeledim
  • 300 gram labne
Limonlu sos için;

  • 1.5 bardak su
  • 1 limonun rendesi ve suyu (Aynı limonun suyu)
  • 1 çay bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • Kaşık ucuyla zerdeçal (Renk versin diye)
Üzeri için;

  • Beyaz çikolata
  • Fıstık tozu
Limonlu Cheseecake Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce alt tabanı hazırlayalım. Tereyağını eritin, yulaflı bisküvileri rondodan geçirin erittiğiniz tereyağınıda rondoya dökün, bisküvi ve tereyağını rondoda bir iki dakika birlikte çekin.
  2. Bisküvili harcı. Yuvarlak kelepçeli kalıba dökün ve bardak altı sayesinde bisküvileri bastırın düzleyin, buzdolabına kaldırın.
  3. O esnada kremayı yapın. Kreması için 2 paket kremayı, 1 çay bardağı pudra şekeri ve 2 paket toz krem şanti ile çırpıp, içine bir limon kabuğu rendeledim.
  4. daha sonra 300 gram labne peynir ekledim (kremanızın yavaşça sarı olmasını istiyorsanız içine kaşık ucuyla zerdeçal koyabilirsiniz ).
  5. Buzdolabına kaldırın yarım saat dolapta dinlensin.
  6. Kremayı bisküvi tabanının üstüne dökün, ve limonlu sosu yapmaya başlayın.
  7. Limonlu sos için tüm gereçleri karıştırın. Ocakta pişmeye bırakın yavaşça katılaşana kadar.
  8. Soğuduktan daha sonra kremayla buluşturun.
  9. Üzerini çikolata yahut beyaz çikolata ile süsleyebiliriz. Bir gece evvelce yaparsanız daha lezzetli olur, denemeye bedel bi tanım. Şimdiden afiyet olsun ????????????????????????????
Limonlu Cheseecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı