Lucas Torreira: “Galatasaray’a gelmemde onun tesiri büyük”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, kulüp televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.
Galatasaray’a geliş sürecinden gayelerine kadar biroldukça mevzuda açıklamalar yapan Uruguaylı futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar:
“Hocamızın istediği şeyleri yapmaya başladık”
“Yoğun bir idman temposu ortasındayız. Çok pahalı beşerlerle çalışıyoruz. Bizi duymak isteyen beşerler da var. Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Kasımpaşa maçında sonuç bizim için hoştu. Sonuçtan daha kıymetlisi ekip ruhunu yansıttık. Orta alanımız, savunmamız, kale… Orta saha yardımıyla ileri ve gerinin irtibatını kurmamız, yedek kulübesindeki arkadaşlarımızla birlikte idmanlardaki çalışmamız ve teknik takımımızla birlikte sahiden bir grup ruhu oluşturduk. Bizim için en değerlisi buydu. Hoş bir maç çıkardık. Taraftarlarımızı memnun ettik. Puan olarak yükselmemiz fazlaca kıymetliydi. Hocamızın istediği şeyleri yapmaya başladık ve bizim için hoş bir sonuç oldu.”
“Şampiyonluk yolunda hayli değerli bir maç”
“Arabam.com Konyaspor maçı epey değerli. Taraftarlarımızın takviyesi epeyce kıymetli. Taraftarlarımızın dayanağı ile hayli daha düzgün oynuyoruz. Onların takviyesini kazanmamız için yeterli oynamamız gerekiyor. Bu maç da taraftarlarımızın karşısında olacak. Son maçta bizim yanımızdaydılar. Bizi yalnız bırakmadılar. Onlara fazlaca teşekkür ediyorum. Nitekim bize hayli takviye oluyorlar. Ulusal ortadan evvelki son maçımız ve burada kazandığımız vakit önder olma bahtımız var. ötürüsıyla bizim için başka bir manası var. Şampiyonluk yolunda epey değerli bir maç. O yüzden bunu kazanmak için alana çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız.”
“Muslera’nın gelmemde tesiri büyük”
“Muslera’nın buraya gelmemde epey kıymetli tesiri oldu. Onunla konuştuk. Ben İtalya’da oynarken de konuşuyorduk. Bana fazlaca yardımcı oldu. Burada neler yapmak istediğimizi anlattı. Kulübün hoş planları var. Burada büyük bir proje var. Onun haricinde Erden Beyefendi ile konuştuk. Hepsi bana dayanak oldu, neler yapmak istediklerini anlattılar. Olağanüstü bir taraftarımız var. Hoş şeyler başarmak, bu projenin bir modülü olmak için gelmek istedim. Galatasaray fazlaca büyük bir kulüp ve burada olmaktan dolayı fazlaca memnunum. Çok düzgün vakit geçiriyorum.”
“Harika bir taraftar var burada, beni kendi ortalarına aldılar. Sabah 4’te Mertens ile birlikte geldik, ona karşın bizi karşıladılar. Orada anladım bunu. Uruguay’daki taraftarlar da o biçimde fazlaca tutkuludur, kendini adamıştır. Bu armaya, bu formaya nitekim kendini adamış bir taraftar var burda. Bu tutku benim de hissettiğim bir şey. Kendimi, bulunduğum takımın bir modülü olarak hissetmeyi seviyorum, adamayı seviyorum. O yüzden hayli yakın hissediyorum taraftara. Çok büyük dayanaklarını görüyorum, şahane bir taraftarımız var. “
“Kendimi hocanın isteklerine adadım”
“Sezon öncesi devirde epey fazla vaktim olmadı. Zira Arsenal’den çabucak sonrasında İtalya’ya gittim, daha sonrasında buraya geldim. Buraya neredeyse dönem başladığında geldim. ötürüsıyla epey fazla hazırlık devri geçiremedim. Ancak buraya geldiğim vakit kendimi daima hocanın isteklerine adadım. Grubum için ne yapmam lazım, durumumda ne üzere bakılırsavlerim var, bunların hepsini yapmak için hazırım dedim. Benim için hakikaten çok keyifliydi. Burada biroldukca beşerle tanıştım, sizlerle tanıştım, fazlaca hoş beşerler var. Sizler de beni tanıdınız nasıl biri olduğumu gördünüz, taraftar da beni kucakladı. Ben hakikaten burada memnunum. Kusursuz vakit geçiriyorum.”
“Mertens büyük bir oyuncu”
“Milan’dan Belçika’ya geçmiştik onu almaya. birlikte 2 buçuk saat uçtuk, o müddet içerisinde süratli bir biçimde kaynaştık, birbirimizi sevdik. Her şeyi paylaşıyoruz, konuşuyoruz. Buraya geldiğimiz vakit da grup için ne kadar kıymetli olduğunu tekrar gösterdi. Geçmişinde de büyük bir oyuncuydu, o büyük oyunculuğunu burada kadroya vererek de yansıtıyor. Onunla birlikte geçirdiğimiz vakitten keyif alıyorum. Napoli’nin golcü bir ismi, büyük bir oyuncu, ben de epey memnun oldum o geldiğinde. Çok seviyoruz birbirimizi. Burada onun üzere büyük bir oyuncuyla bir arada oynamak gurur verici, daima birlikte bu grubu uygun yerlere getirmeye çalışıyoruz. “
“Gelecekte neler olacağı muhakkak olmuyor”
“Ben şimdilik Galatasaray’a odaklandım. Zira kontratım var. Fakat futbolda gelecekte ne olacağı belirli olmuyor. Ancak ben şu anda kendimi takımımıma adamış durumdayım. Taraftarlar beni hayli güzel karşıladılar, burada fazlaca memnunum. Şu an elimden gelenin en uygununu yapmak, istiyorum. Bu sene Dünya Kupası da olacak. Benim için epey büyük bir gurur. Kendi ülkemi temsil edebiliyor olmam. Bunlara odaklanmış durumdayım, önümüzdeki yıllarde nazaranceğiz neler olacak.”
“Hedefimiz şampiyonluk”
“Galatasaray hayli büyük bir kulüp. Transferin son gününde hayli büyük isimler geldi, bizimle birlikte çalışmaya başladılar. Galatasaray’ın gayesi şampiyon olmaktır, ismine yakışan budur. esasen biz de bunun için çaba edeceğiz, ondan sonrasında Avrupa’ya gidelim, Avrupa’da gayret edelim. bu türlü olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her oyuncu Galatasaray’a geldiğinde bu biçimde yapmalı aslına bakarsanız. Biz de bunu yapmaya hazırız.”