Mantı Tadında Fırın Kabak Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 adet orta kabak
 - Yarım çay bardağı zeytinyağı
 - 2 yemek kaşığı un
 - Karabiber kimyon
 
- 1 tas yoğurt
 - 2 diş sarımsak
 - Tuz
 
- 1 yemek kaşığı tereyağı
 - Kırmız toz biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel kapakları soyup doğrayın yıkayın. Suyunuzu süzün.
 - Üstüne unu yağı ekleyin.
 - Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökün.
 - 200 derece fırında pişirin fırından alın.
 - Servise tabağına alın.
 - Üzerine kimyon, tuzunu serpin.
 - Yoğurtlu sarımsağı dökün.
 - En üstüne yağı eritin.
 - Toz biber ekleyip altını kapayın.
 - En üstüne dökün.Servise hazır afiyet olsun????????????.