Mathias Ross birinci sefer anlattı! “Galatasaray’ı birinci duyduğumda…”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın yeni transferlerinden Mathias Ross Jensen, Danimarka basınına konuştu. 21 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarın gösterdiği ilgiye şaşırdığını lisana getirdi.
Galatasaray’ın transfer periyodunda Danimarka Ligi gruplarından Aalborg’dan takımına kattığı Mathias Ross, kendi ülkesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı gruba transfer sürecini anlatan Ross Jensen, “Galatasaray’la Aalborg’un anlaştığını birinci vakit içinderda çıkacağım idman öncesi öğrendim. Çabucak eşyalarımı toplamamı söylemiş olduler. Bunu duyduğumda ağzım açık kaldı ve nefes nefeseydim. Bir buçuk gün daha sonra İstanbul’a gittim ve Galatasaray’a imza attım. Nereden geldiğimi düşündüğünüzde katiyetle çılgıncaydı. Birkaç gün yorgun ve halsizdim. Bir duşun ortasındaymış üzere hissederek etrafta dolaşıyordum” tabirlerini kullandı.

“Instagram’da 4 bin takipçim vardı…”
Galatasaray’a imza attıktan daha sonra Victor Nelsson ve Fredrik Midtsjö’den takviye aldığını söyleyen 21 yaşındaki stoper, “Havaalanında beni karşılayan epeyce fazla insan vardı. bu biçimdesine kuvvetli bir taraftar külçeşidinin olması şahane. Toplumsal medya üzerinden hiç bu kadar bildiri almamıştım. Taraftarların gösterdiği sevgi fazlaca hoştu. Instagram’da 4 bin takipçim vardı, Galatasaray’a gelmemle bir arada bu sayı 100 bine ulaştı” diye konuştu.
Galatasaray, transferin son gününde takımına kattığı ve 4 yıllık mukavele imzaladığı Mathias Ross Jensen için 1 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.