Ev İmali Muzlu Puding Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 adet muz
 - 1 adet yumurta sarısı
 - 3 yemek kaşığı nişasta
 - 1 adet vanilya
 - 2,5 su bardak süt
 - Yarım su bardağı şeker
 
- Yarım su bardağı süt
 
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel bir kabımızın içerisine muz, şeker ve yarım su bardağı sütü alarak pürüzsüz olacak biçimde çırpıyoruz.
 - sonrasındasında tencereye alıyoruz.
 - 2,5 bardak sütü, nişastayı, yumurta sarısını ekleyerek homojen hale gelene kadar çırpıyoruz.
 - Ocağa alıyoruz. Ve fokurdayana kadar pişiriyoruz.
 - Fokurdatıktan daha sonra 2 dakika daha ocakta tutup daha sonra ocaktan alıyoruz vanilyayı ekleyerek yeniden karıştırıyoruz.
 - Ve servis kaplarına alıyoruz büsbütün soğuduktan daha sonra dilediğiniz biçimde süsleyerek servis edebilirsiniz. Dilerseniz zıt çevirip o biçimde de sunum yapabilirsiniz.