Mücver Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 adet orta uzunluk kabak
 - 1 adet büyük uzunluk soğan
 - 2 adet havuç
 - 1 büyük patates
 - 2 adet yumurta
 - 1 çay kaşığı karbonat
 - 5 yemek kaşığı un
 - 2 çay kaşığı tuz
 - 2 çay kaşığı nane
 - 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
 - 1 silme çay kaşığı karabiber
 
- 2 su bardağı sıvı yağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle yıkayıp soyduğunuz kabakları, patates, havuç ve soğanı rendeleyin.
 - Rendelediğiniz kabın içine yumurtaları kırın.
 - Baharatları tuzu karbonat ve unu ekleyin düzgünce karıştırın.
 - Karıştırdığınız mücver materyallerini tavaya koyup kızdırdığınız sıvı yağ içine kaşık sayesinde bırakıp kızartın.
 - Kızaran mücverleri servis tabağına alın, yoğurt ile servis edebilirsiniz 
.