“Mutsuz olduğumu söyleyemem fakat memnunum da diyemem”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Adana Demirspor, Spor Toto Harika Lig’in 12. haftasında 30 Ekim Pazar günü deplasmanda Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Mavi-lacivertliler, teknik yönetici Vincenzo Montella idaresinde kulüp tesislerinde idman yaptı.
Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, grup olarak güzele gittiklerini düşündüğünü söylemiş oldu.
Ndiaye, performansını arttırmaya odaklandığını belirterek, “Potansiyelimi biliyorum, kendimi tanıyorum. Şimdiye kadar olan işlerimle ilgili mutsuz olduğumu söyleyemem lakin tam manasıyla memnunum da diyemem. Amacım her vakit bir daha sonraki maçta daha düzgün olabilmek.” dedi.
Takım olarak durum üretmekte zorlanmadıklarını vurgulayan Ndiaye, “Geçen hafta durumlar yakaladık fakat fırsatları değerlendiremedik. bu türlü devam ettiğimiz sürece her şey bizim elimizde olur. Hepimizde bu potansiyel, kalite aslına bakarsanız var. Kadrodaki hava, karakterler, atmosfer sahiden epeyce düzgün. Rastgele bir sorun hayatıyoruz.” diye konuştu.
Akintola: “Daha düzgün oynamaya başladığımı hissediyorum”
Nijeryalı kanat oyuncusu David Akintola da Adana Demirspor’un yeterli performans kararı ligin birinci sıralarında yer aldığını lisana getirdi.
Takımı için elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydeden Akintola, “Süre yakaladıkça daha yeterli oynamaya başladığımı hissediyorum. Hocamızın da bana inancı tam. Bu itimada, kendi öz inancımı ekleyince alanda elimden gelenin en düzgününü yapmaya çalışıyorum.” tabirlerini kullandı.