Muzlu Magnolia Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3.5 su bardağı süt
- 2 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 2 dolu yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 dolu yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket krema
- Yarım su bardağı tozşeker
- 3 adet muz
- 1 paket burçak bisküvi
- Yahut petibör bisküvide olabilir isteğe göre kakaolu yahut sade bisküvilerden de kullanabilirsiniz
Not EkleTanımı Yazdır
- Tereyağ ve krema hariç tüm gereçleri karıştırıp ocağa alalım
- çabucak sonrasında kaynayana kadar karıştırmayı bırakmadan pişirelim.
- Kaynadıktan daha sonra ocaktan alıp birinci olarak tereyağını ekleyip karıştırmayı bırakmadan erimesini sağlayalım.
- Kremayı da ekleyip devamlı karıştıralım mikser de kullanabilirsiniz bu esnada homojen kıvam alana kadar güzelce çırpalım muhallebiniz bu türlü hazır biçimde olacaktır.
- Bisküvimizi un haline gelene kadar robotta çekelim.
- Muzları dilimleyelim.
- İstediğiniz meskeninizde bulunan cup, kase yahut bardaklara dilediğiniz üzere birinci olarak bisküvi daha sonra muz ve muhallebi olacak biçimde dolduralım.
- Ben bu tatlıma bu kez en minik küçük konserve şişeleri kullandım.
Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı