Pankek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Pankek için;
Not EkleTarifi Yazdır
								Pankek için;
- 1 adet yumurta
 - Yarım bardak şeker
 - 3 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 bardak süt
 - 2 yemek kaşığı kakao
 - Vanilya
 - Kabartma tozu
 - 1 bardak un
 
- 2 bardak süt
 - 1 yemek kaşığı nişasta
 - 1 yemek kaşığı un
 - 4 yemek kaşığı şeker
 
- 1 büyük muz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri mikserle düzgünce çırpalım, ondan sonrasında bütün gereçleri ekleyip, tekrar çırpalım. Teflon tavada yağ kullanmadan pankekleri pişirelim. sonrasındasında pişirilen pankeklerin üzerine poşet geçirelim bekletelim.
 - hemen sonrasında küçük bir tencereye muhallebi gereçlerini koyup, yoğunlaşana kadar pişirelim. Pişirilen muhallebiyi karıştırarak ılıtalım.
 - Benim 5 tane pankek oldu 1 adedini üzerine ufaladım.
 - Her kata 2 2. 5 kaşık muhallebi sürelim ve muzları ek edelim kalan muzu ve muhallebiyi en üst kata yeterlice yayalım üzerinede 1 tane pankek ufalayalım ben bide hindistan cevizi kullandım tercih size kalmış. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.