Pastacı Kreması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 su bardağı süt
- 200 gram krema
- 1 çay bardağı+3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 6 adet yumurta sarısı
- 1 su bardağı+5 yemek kaşığı şeker
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel süt ve krema kaynatılır.
- Mısır nişastası, yumurta sarısı, şeker farklı bir kapta karıştırılır.
- Son olarak kaynayan süt ve kremaya eklenir.
- Sürekli karıştırılarak 10 dakika daha kaynatılır.
- Kaynayan kremanın altı kapatılıp borcama dökülür hava almayacak biçimde üstü streçle kapatılır.
- 1 saat dışarda bekletilir.
- Son olarak buzdolabın da 1 gün bekletilir.
- 1 gün bekletilen kremamız kullanılmaya hazır ben danish de kullandım şimdiden herkese afiyet olsun.