Pekmezli Tatlı

Leila

Global Mod
Global Mod
Pekmezli Tatlı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı pekmez
  • 3 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Süslemek için;

  • Fındık
Pekmezli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tencereye bütün materyalleri koyalım karıştırarak pişirelim.
  2. Yoğunlaşıncaya kadar daima karıştıralım.
  3. Yeterlice kıvama alıp yoğunlaştıktan daha sonra 1-2 taşım kaynatıp, ocaktan alalım.
  4. Servis yapacağımız kaseleri hazırlayalım.
  5. Tatlımızı kaselere paylaştıralım.
  6. Soğuduktan daha sonra servis yapabilirsiniz ????
  7. İster oda sıcaklığında ister buzdolabında bekletebilirsiniz. Bu tanım mehtap turan tarafınca düzenlenen tanımdan yapılmıştır ????????
Pekmezli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı