Pırasa Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 1 kilo yakın pırasa
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 2 yemek kaşığı tereyağı
 - 2 adet soğan
 - 1 çay bardağı kalın bulgur
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığı pul biber
 - 1 çay kaşığı kimyon
 - 1 çay kaşığı kara biber
 - 7-8 bardak sıcak su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel soğanları ince ince doğrayalım.
 - Pırasaları doğrayalım yıkayalım.
 - Tencere yağ alalım ,ocakta eritelim .
 - Akabinde soğan kavuralım ,ardında salça ekleyip eritelim 1 dk falan karıştıralım.
 - Akabinde pırasayı ekleyelim, tencereye alalım kavuralım, 3-4 dk kafidir.
 - Akabinde suyunu ekleyelim.
 - çabucak sonrasında bulgur ekleyelim.
 - Baharatlarını ekleyelim.
 - Ocakta yarım saat 1 saat kaynasın.
 
Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı