Portakallı Kereviz Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet orta uzunluk kereviz ( sapı ve yaprağı ile kullandım )
 - 1 adet patates
 - 2 adet havuç
 - 1 adet orta uzunluk soğan
 - 1 adet küp şeker
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - Zeytinyağı
 - 1 su bardağı portakal suyu
 - 1 su bardağı sıcak su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle kerevizleri küp küp doğrayıp limonlu suda bekletiyoruz.
 - ondan sonrasında zeytinyağını da yemeklik doğradığımız soğanı ve havucu kavuruyoruz.
 - Biraz kavrulduktan daha sonra kerevizi, yaprağını ve doğradığımız patatesi ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
 - Akabinde küp şekeri atıyoruz.
 - daha sonra portakal suyunu ekleyip üzerine bir su bardağı sıcak suyu da ekledikten daha sonra tuzunu da atıp pişirmeye bırakıyoruz.
 - Bütün sebzeler yumuşayınca ocağın altını kapatıyoruz.Afiyet olsun ????