Pratik Muzlu Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1,5 paket petibör bisküvi (kakaolu yahut beyaz)
- 2 adet küçük muz (özellikle yumuşamış,dışı kararmış muzlarınız var ise daha lezzetli olur)
- 1 fincandan bir parmak eksik pudra şekeri
- 1 fincandan 1 parmak eksik süt
- 1,5 yemek kaşığı kakao
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri rondodan geçirelim. Büsbütün un üzere olmasın. Dilerseniz elinizle parçalayabilirsiniz.
- Muzları başka bir tabakda çatalla ezelim.
- Derince bir tabağa bisküvileri,oda sıcaklığındaki yada yavaşça ılıttığımız sütü ve kakaoyu, muzları ekleyelim.
- Güzelce karıştırıp yoğuralım.
- Karışımımız büsbütün toparlanınca (hamur kıvamına gelince) dilediğiniz boyutlarda yuvarlaklar yapalım.
- İsterseniz bu türlü dış kısmı sade olarak servis yapabilirsiniz,yada hindistan cevizi,antep fistığı tozu,fındık_ceviz tozuna bulayip servis yapabilirsiniz.İşte bu kadar pratik ve fazlaca lezzetli bi tanım????????Afiyet olsun????@acemimutfak2022.