Rossi’den açıklamalar: “Sezonun son periyodu güç olacak”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe’nin dönem başında Los Angeles FC’den kiraladığı ve geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Diego Rossi, kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu.
Rossi, “Şu anda uygun bir periyottan geçiyoruz. Kazandığımız maçlar hem moralleri yükseltiyor tıpkı vakitte beklentileri. Dönemin son devri sıkıntı olacak. Belirleyici bir periyot olduğu için zorlaşacak. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz.” diyerek kelamlarına başladı.
Uruguaylı futbolcu, “Her oyuncu oynadığı vakit performansını üste çekebiliyor. Oynadığım her vakit ekibe en güzelini vermeye çalışıyorum. Umarım ben oynamaya, ekip da kazanmaya devam eder.” tabirlerini kullandı.
“Burada olmaktan mutluyum”
Kulübe ve İstanbul’a alıştığını belirten Rossi, “Her ülkenin kendine has özellikleri var. Türkiye ile Uruguay’ın misal özellikleri olduğu için adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum. Burada olmaktan dolayı fazlaca memnunum. Bu kulübün formasını giydiğim her dakikanın hakkını vermek istiyorum. Buraya birinci geldiğimde benim için her şey yeniydi lakin kulübe ve kente alıştıktan daha sonra ailem ve ben çok keyif alıyoruz şu anda buradaki hayatımızdan.” biçiminde konuştu.
Attığı gollere dikkat çeken oyuncu, “Oyuncular her vakit grubuna yardım etmek ister. Bilhassa forvet oyuncuları gol atarak bunu yapmak ister. Umarım bu biçimde devam ederim. Benim oyun üslubum biraz daha dikine oynamaya yönelik. Kaleye yakın olmayı seviyorum. Kadronun güzel olması futbolcular için hayli kıymetlidir. Aldığımız sonuçların da tesiriyle içeride epey yeterli bir ortam var şu anda.” dedi.
“Son derbiyi kazandığımız için mutluyuz”
Galatasaray ile oynanan derbi gayretine de dikkat çeken Rossi, “Derbiler her vakit epey kıymetli olmuştur. Bu maçları kazanmak hakikaten çok yeterli hissettiriyor. Son derbiyi kazandığımız için memnunuz ve taraftarlarımıza yarattıkları atmosfer için teşekkür ederiz. Bizim için taraftarların dayanağı fazlaca değerli. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz şu an yaptıkları üzere bize takviye olmaya devam etmeleri.” diyerek taraftarlara teşekkürlerini iletti.
“Kuralardan daha sonra şakalaştık”
Dünya Kupası’nda Kim Min-Jae ile alana rakip olarak çıkacaklarına değinen Rossi, “Uruguay ile Dünya Kupası’na gitmek benim için bir hayal. Kim Min Jae ile tıpkı kümede uğraş edecek olmamız da bizim için sürpriz oldu. Kuralar çekildikten daha sonra ortamızda şakalaştık. Düzgün olan kazansın.” dedi.