“Şampiyonluk kupasını Valerien Ismael’le birlikte kaldıracağım”

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Kulübü Lideri Ahmet Parıltı Çebi, sponsorluk muahedesi için düzenlenen basın toplantısında ekip ve teknik yönetici Valerien Ismael ile ilgili kıymetli açıklamalarda bulundu.
Ahmet Parıltı Çebi’nin açıklamaları şu biçimde;
“TFF başkanlığı ile ilgili bir planım yok”

Ahmet Parıltı Çebi, sponsorluk mutabakatı için düzenlenen basın toplantında isminin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ile anılmasıyla ilgili; “bundan öncedenki Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili bana talepler geldi. Beşiktaş benim için önceliğimdi. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki her görev kutsaldır. Beşiktaş benim önceliğim. Pandemi periyodunda Beşiktaş’ı sırtlanmam gerektiğini düşündüm, devam ediyorum.” açıklamasını yaptı.
“Valerien Ismael’e güveniyorum”
“Hocanın eleştirildiği ve içine düşürülmeye çalıştığı bir durum var. Beşiktaş’a komplo kurmaya çalışıyorlar, hocayla sorunumuz var üzere haberler yapıp başarılı olmamızı engellemek istiyorlar. Şampiyonluk kupasını Valerien Ismael’le birlikte kaldıracağız.”
“Yönetime bir komplo var”
“Sosyal medyayla ilgili tenkitlerin sebebinin gerisinde Beşiktaş liderine ve idaresine tezgahlanmaya çalışılan komplo var. Kadronun başarısız olması, hocanın aşağı çekilmesi, hocayla futbolcular içinde sorun varmış üzere algılar yapılıyor. 3 ay evvelce burada seçim yapıldı. Herkese gelin, lütfen aday olun dedim. 3 ay evvelce seçime girmeyenler, şu anda fellik fellik grup başarısız olsun, Çebi gitsin biz oturalım niyetindeler.”