Sansebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 415 gr toz şeker
- 700 gram krem beyaz
- 200 gr labne peyniri
- 4 orta uzunluk yumurta
- 5 gr vanilin
- 50 gr un
- 50 gr mısır nişastası
- 550 gr krema
Not EkleTarifi Yazdır
- Herkese merhaba. Ben 24 cm lik çember kullandım. Bunu sırasıyla teknik olarak yapacağız.
- Öncelikle peynirler el blenderi sayesinde 2 dk çırpılır,toz şeker azar azar ek edilip blendere devam edilir 4 dk boyunca çırpılır.
- Blenderle işimiz kalmadı artık.Çırpma teli sayesinde krema karıştırılır.
- Ardından 4 yumurta teker teker karıştırılır.
- Elek sayesinde un vanilin ve nişasta ek edilip pürüzsüz olana kadar çırpma teliyle güzelce çırpılır.
- Çembere dökülen gereç tasta su konulmuş ve öncede ısıtılmış fanlı yahut fansız 210 derece fırında 30 dk. Pişirilir.
- Soğuduktan daha sonra,buz dolabında 1 gece beklemesi tavsiye olunur. Afiyet olsun.