Sansebastian Cheesecake

Leila

Global Mod
Global Mod
Sansebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 415 gr toz şeker
  • 700 gram krem beyaz
  • 200 gr labne peyniri
  • 4 orta uzunluk yumurta
  • 5 gr vanilin
  • 50 gr un
  • 50 gr mısır nişastası
  • 550 gr krema
Sansebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Herkese merhaba. Ben 24 cm lik çember kullandım. Bunu sırasıyla teknik olarak yapacağız.
  2. Öncelikle peynirler el blenderi sayesinde 2 dk çırpılır,toz şeker azar azar ek edilip blendere devam edilir 4 dk boyunca çırpılır.
  3. Blenderle işimiz kalmadı artık.Çırpma teli sayesinde krema karıştırılır.
  4. Ardından 4 yumurta teker teker karıştırılır.
  5. Elek sayesinde un vanilin ve nişasta ek edilip pürüzsüz olana kadar çırpma teliyle güzelce çırpılır.
  6. Çembere dökülen gereç tasta su konulmuş ve öncede ısıtılmış fanlı yahut fansız 210 derece fırında 30 dk. Pişirilir.
  7. Soğuduktan daha sonra,buz dolabında 1 gece beklemesi tavsiye olunur. Afiyet olsun.
Sansebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı