Sivasspor Ümraniyespor maçı daha sonrası İstek Çalımbay: Lige verilen orta bize düzgün gelecek

kunteper

Global Mod
Global Mod
Ümraniyespor ile alanında 2-2 birliktee kalan Sivasspor’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay maçın akabinde konuştu. Maçın birinci devresinde epeyce makûs oynadıklarını söyleyen Çalımbay, “Gerçekten ligde istediğimiz yerde değiliz. Birinci yarı berbat oynadık ve makûs gitti. Bu kadar makus oynayacağımızı beklemiyordum” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 14. haftasında Ümraniyespor’u konuk eden ve alandan 1 puanla ayrılarak bu sezonki 5. birlikteliğini alan Sivasspor’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Müsabakayı kıymetlendirerek kelamlarına başlayan tecrübeli teknik adam, “Bizim bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Hakikaten ligde istediğimiz yerde değiliz. Birinci yarı berbat oynadık ve makûs gitti. Bu kadar berbat oynayacağımızı beklemiyordum. İkinci yarı oyuncu değişiklikleri yapık ve uygun oynadık. Gol de attık. Hiç beklemediğimiz bir anda da penaltı oldu. O konumların da kaçmaması lazım. İkinci yarı daha güzel oynadık. Geçen hafta Fenerbahçe maçında da birebir biçimde penaltıdan gitti. Şu güne kadar 22 tane maç oynadık. Oyuncularda yorgunluk her şey olabilir. Bu ortanın olması bizim için epey güzel olacak. Şuan benim tek niyetim o” formunda konuştu.

“ARADAN daha sonra DÜZGÜN DURUMA GELECEĞİZ”

Bir gazetecinin ‘Lige verilecek olan ortayı nasıl değerlendireceksiniz’ halindeki sorusuna Çalımbay, “Arada oyuncular dinlenecek sonrasındasında idman yapacaklar. Bu sene biz fazlaca gol yiyoruz ve ferdi kusur yapıyoruz. Bunları çalışacağız. Leke’nin olmaması bizi hayli etkiledi. Geleceği de muhakkak değil. Her maçta duruma giriyoruz, onları daha düzgün yapmak için çalışacağız. Her şeyi yapacağız. Ortayı fazlaca güzel değerlendireceğiz. çabucak sonrasında hayli uygun bir biçimde lige girmemiz gerekiyor. Ortadan daha sonra güzel bir duruma geleceğimize inanıyorum” cevabını verdi.