Professional
New member
Mutfak profesyonellerinin müşterilerini memnun etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle yanıt veriyoruz. Bu niçinle Teksüt meskenlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor” dedi ve en hayli yoğurt, süzme yoğurt, ayran, tereyağı; beyaz, kaşar, çeçil, lisan, örgü peynirleri ve UHT süt mamüllerinin talep gördüğünü paylaştı. Teksüt’ün, başta Gönen yöresi olmak üzere Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde üretim gerçekleştirdiği belirtilirken; ihracat yapılan ülke sayısınınsa 39’a çıktığı kaydedildi. Keleş, “Aşçı, şef ve ustalardan gelen teklif, talep ve geri bildirimler bizi besliyor. İşimizi daima geliştirmemize yardımcı oluyor. Bu kapsamda yalnızca Türkiye’de değil yurtharicinde da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memleketler arası yarışlara katılıyoruz, eserlerimizin nasıl değerlendirildiğini takip ediyoruz. Aldığımız geri dönüşlere nazaran çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bunun kararı olarak da hem mükafatlar alıyoruz birebir vakitte en büyük muvaffakiyet olan kalplerdeki ve mutfaklardaki yerimizi sağlamlaştırıyoruz” diye konuştu.