Supangleli Tavukgöğsü Tanımı İçin Materyaller
Tavuk göğsü için:
Not EkleTanımı Yazdır
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavuk göğsü için:
- 1 yemek kaşığı kadar tereyağı
- Çeyrek su bardağı un
- 2.5 su bardağı
- Yarım su bardağı toz şeker
- Vanilya
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı un
- 1.5 yemek kaşığı şeker
- Yarım yemek kaşığı kakao
- 2 kare (10 gr) bitter çikolata
- Fındık
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavukgöğsü için tereyağında unu kavurup içine sütü ekleyelim düzgünce çırpma teliyle çırpalım.
- ondan sonrasında şekerimizi ekleyelim kıvam alana kadar pişirelim.
- Pişen tatlıya vanilya ekleyip blendırdan geçirelim ve kuplara bölüştürelim.
- daha sonra supangle için çikolata hariç gereçleri pişirelim çikolatayıda ekleyip onu da blendırdan geçirelim kesinlikle kıvam için kıymetli bir nokta????
- sonrasındasında kuplarımızdaki tavukgöğsünün üzerine supanglemizi fazla soğutmadan hisse edelim.
- Ve tatlılarımızı buzdolabında uyumaya bırakalım????????
- Ben 1 gece dinlendirdim blender yardımıyla sakız üzere kıvamı oldu şeker oranı dayanılmaz istikrarlı oldu ben ölçüyü azalttım 3 kişi olduğumuz için kaseleri fazla doldurmadım 6 kase çıktı çok kâfi oldu baymadı.
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı