Tadı Damağınızda Kalacak Brownie Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 125 gram tereyağ
- 250 gram bitter çikolata
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 fiske tuz
- 8-9 tane frambuaz
- 6-7 tane vişne
- 5-6 adet ceviz
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağ uygun bir tavada eritilir. Eriyince altı kapatılıp, çikolata eklenir ve eriyene kadar karıştırılır. Yumurta ve şeker çırpılır. İçine erimiş çikolata eklenir (iyice ılıdıktan daha sonra) çırpılır.
- Geri kalan gereçler un, kakao, vanilya, 1 fiske tuz da eklenip karıştırdıktan daha sonra küçük bir borcama yağlı kağıt serilir ve brownie harcı borcama dökülür.
- Üzerine ne koymak isterseniz ben frambuaz, vişne, ceviz kullandım.
- Dondurulmuş meyveler ek ederek 170 derecelik fırında alt- üst ayarda 25 dk pişirin. Afiyet olsun