Tart Kalıbında Muzlu Kek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay bardağı süt
- 1 adet muz
- 1 paket kremşanti
Not EkleTarifi Yazdır
- Şekeri yumurtayı uygunca çırpalım.
- Bütün gereçleri koyup karıştıralım.
- Yağlanmış tart kalıbında kek hamurunu dökelim.
- 170 derecede pişirelim.
- Krem şantiyi hazırlayalım.
- Pişen kekimiz soğuduktan daha sonra servis tabağına zıt çevirelim.
- Sütle ıslatalım.
- Muzları dilimleyip yerleştirelim ve kremşantiyle süsleyelim deneyeceklere afiyet olsun ????.