Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Afiyet olsun.
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 2 kesim tavuk göğsü
 - 500 gram bezelye
 - 1 adet kuru soğan
 - 2 adet havuç
 - 2 adet patates
 - 2 yemek kaşığı salça
 - Tuz, karabiber, pul biber, kekik
 - Sıvı yağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel tavukları, soğanı, havuçları ve patatesleri doğrayıp hazırlıyoruz.
 - Tavukları sıvı yağ eklediğimiz tencerede pişiriyoruz.
 - Akabinde soğanları ekleyip pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
 - Salça ve baharatları ekleyip 2-3 dakika daha kavurup sırayla havuçları ve patatesleri ekliyoruz.
 - Zerzevatları biraz daha kavurup üzerini geçene kadar su ekleyip altı kısık biçimde havuçlar ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.
 - Üzerine bezelyeleri ekleyip 5 dakika daha pişirip altını kapatıyoruz.
 
Afiyet olsun.
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı