Taze Börülce Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yarım kg taze börülce
 - 1 adet orta uzunluk soğan
 - 1 adet orta uzunluk domates
 - 1 tatlı kaşığı şeker
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
 - Zeytinyağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Börülceleri temizleyip yıkayalım.
 - Soğan ve domatesi yemeklik doğrayalım.
 - Tencereye zeytinyağı, soğan, börülce ve domatesi koyalım. Kapağını kapatalım.
 - Arada karıştırarak 5 10 dk kavuralım.
 - Kavrulduktan daha sonra üzerine kadar sıcak su ekleyelim.
 - Şeker, tuz ve kırmızı biberi ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun ????.