Teremyağlı Çikolata Soslu Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 100 gram teremyağ
 - 1 su bardağı süt (200 ml)
 - 3 yemek kaşığı kakao
 - 4 yemek kaşığı pudra şekeri
 - 2 paket petibör bisküvi
 - 80 gram tablet çikolata
 - Kıyılmış fındık
 
Not EkleTarifi Yazdır
- 100 gram teremyağınızı bir tencerede eritin.
 - Petibör biskuvi, tablet çikolata ve fındık hariç başka gereçlerinizi bir kapta karıştırıp çırpın.
 - ondan sonrasında karışımınıza petibör bisküvilerinizi ve fındıklarınızın bir kısmını ekleyip karıştırın.
 - Bir kek kalıbının içini streç sinema ile kaplayın ve karışımınızı dökün ve buzluğunuzda 4 saat dondurun.
 - Pastanızı buzluktan çıkarmaya yakın tablet çikolatanızı ve 50 gram teremyağı benmari adabı eritin ve pastanızın üstüne dökerek servis edin. Şimdiden afiyet olsun.