Teremyağlı Nefis Limonlu Cheesecake Görünümlü Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 5 su bardağı süt
 - 3 çorba kaşığı buğday nişastası
 - 1 paket vanilya
 - 5 çorba kaşığı irmik
 - 1 tatlı kaşığı teremyağı
 - 1 su bardağı toz şeker
 
- 2 paket yulaflı bisküvi
 - 200 gram teremyağı
 
- 2 su bardağı su bardak ölçüsü 200ml
 - 1 tane limon suyu
 - 1 tane limon rendesi
 - 3 çorba kaşığı nişasta
 - 5 çorba kaşığı toz şeker
 - 1 çay kaşığı ucuyla zerdeçal
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tatlımızın tabanını yapalım bisküvilerimizi un haline gelene kadar rondodan çekelim kelepçeli kalıbımıza yağlı kağıt serelim.
 - Bisküvilerimize erimiş teremyağımızı ekleyip karıştıralım.
 - Kalıbımıza döküp döşeyelim bir bardaktan yardım alabiliriz ve dolaba alalım.
 - Sütlü tatlımızı uygun bir tencereye bütün materyallerimizi ekleyip çırpmaya başlayalım.
 - Kaynamaya yakın teremyağımızı ve vanilyamızı ekleyip kalıbımıza dökelim.
 - Peltemizi yapalım uygun bir sos tenceremize pelte materyallerimiz ekleyip kaynayana kadar çırpalım. Oda ısısına gelen tatlımızın üstüne ekleyelim.
 - Soğuyunca 3 yahut 4 saat bekletelim. Servise hazır.