Teremyağlı Sufle Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı şeker
- Yarım su bardağı un
- 1 paket bitter çikolata
- 125 gram teremyağı
- 1 paket sütlü çikolata (80 gram)
- 1 paket bitter çikolata (80 gram)
Not EkleTarifi Yazdır
- Teremyağı ve çikolataları benmari yoluyla eritiyoruz.
- Yarım su bardağı unu yavaş bir biçimde çikolatanı üzerine ek edin ve karıştırıyoruz.
- Şeker ve yumurtaları köpürünceye dek mikser ile çırpıyoruz.
- Çikolatalı karışım yumurtalı kabın içine alıyoruz ve çırpılan karışım yağlanan pişirme kalıplarına döküyoruz.
- 180 derece öncesinden ısıtılan fırında 7-8 dakika pişiriyoruz.
- Pudra şekeri serpip yiyebilirsiniz afiyet olsun.