Trabzon’da şampiyonluk heyecanı! Toplu taşımada ileti…

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Trabzon’da belediyeye ilişkin toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, biniş kartlarını okuttuklarında duydukları “O sene bu sene” kelamları karşılanıyorlar.
Spor Toto Harika Lig’de 67 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor’a dayanak gayesiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki halk otobüslerinde farklı bir uygulamaya imza attı. Uygulama kapsamında halk otobüslerinde bulunan kart okuma aygıtına biniş kartlarını okutan vatandaşlar, “o sene, bu sene” kelamlarıyla araca biniyorlar.
Bordo-mavili kadronun Spor Toto Muhteşem Lig’de bu akşam Göztepe’yi konuk edeceği maç niçiniyle bugün faaliyete geçirilen uygulama, vatandaşların beğenisini kazandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Lideri Fatih Bayraktar, şampiyonluk süreciyle ilgili diğer çalışmalarının olacağını söylemiş oldu.
Birinci çalışmayı trafik ışıklarında hayata geçirdiklerini hatırlatan Bayraktar, “O uygulama farklı olmuş ve ses getirmişti. Artık de otobüslerde bir uygulamayı hayata geçirdik. Vatandaşların kartlarını okutunca duydukları sesin akabinde yüzlerindeki tebessüm bizi keyifli ediyor. Beşerler esasen Trabzonspor’la ilgili bir şey duyar duymaz moral olarak yükseliyor. İnşallah ilerleyen vakitte farklı sürprizlerimiz olacak.” sözlerini kullandı.
Yolculardan Mehmet Can Albayrak, Trabzonspor’un maçını izlemek için İstanbul’dan geldiğini belirterek, “Bu sene üstüne koya koya gidiyoruz. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Belediyenin uygulamasını da toplumsal medyada gördüm. Buraya geldim, otobüse bindim, orada da gördüm. Çok hoş bir uygulama. Liderimiz Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah daha hoş projeler çıkarırlar.” diye konuştu.
Ömer Kubat da kadroya sahip çıkmak, kente bedel vermek, taraftarın gönlünü güzel etmek açısından hoş bir uygulama olduğunu lakin şampiyonluk için daha erken olduğunu ve biraz daha sabretmeleri gerektiğini söylemiş oldu.