Truff Yada Truffle Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 116-18 adet kedi lisanı bisküvi
- 1 küçük çay bardağı kaynar su
- 1 tatlı kaşığı nescafe
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 120 gram sütlü-bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı labne peynir
- 120 gram sütlü çikolata
- Toz antep fıstığı
- Hindistan cevizi
Not EkleTarifi Yazdır
- Kedi lisanı bisküviler kiliti poşete temalıp dövülerek toz haline getirilir.
- Kaynar suya neskafe ve şeker eklenerek karıştırılır. İçine çikolata eklenerek eritilir.
- Kedi lisanı bisküviler ek edilir. Yoğrularak yuvarlak hal verilir.
- Çikolatalar benmari yordamı eritilir.
- Her bir truff çikolataya batırılıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye alınır.
- 10 -15 dk daha sonra üzeri hindistan cevizi ve antep fıstığı ile süslenir.
- Çikolatalar tam donuncaya kadar buzdolabında bekletilir.
- Servis tabağına alınarak servis edilir. Afiyet olsun ????????.