Tuscan, ESAOTE'nin en son nesil ultrasonlarını konuşuyor

Samuag

New member

Reshore ve endüstriyel kalkınma operasyonu, 2024 yılında bölge ve şirket tarafından imzalanan bir anlaşmanın sonucudur. Başkan Giani: “İş ve teknoloji transferi için bir proje uçuşu ve aynı zamanda küçük ve orta ölçekli işletmelere de yardımcı olan”

Yazan Walter Fortini, 29 Mayıs 2025 Perşembe 14:03

Çin'den Floransa ve Cortona'ya. Teşhis görüntüleme tıbbi ekipmanlarının üretiminde bir dünya lideri olan Esaote, Toskana'da, Asya devi topraklarında, dünyaya ihraç edildikleri yerden başlamadan önce uluslararası pazarlara yönelik ultrason üretiminin bir parçası olarak yoğunlaştı. Bugün Çin'de şirket sadece Çin pazarı için bir araya gelirken, en yeni nesil ultrason üretimi, Arezzo eyaletinde Cortona'ya transfer edildi, burada MB Elettronica ile ortaklık sayesinde gelişmiş elektronik sektöründe elli yılı aşkın bir süredir aktif olan bir şirket, elektronik kartlar ve donanım montajı inşa ediliyor. İtalya'da halihazırda mevcut olan lojistik üretim zincirini geliştiren ve Ocak 2024'te Palazzo Strozzi Sacrati tarafından Palazzo Strozzi Sacrati'nin bugün Tuscan bölgesel konseyinde, ilk Tuscan Bölge Konseyi'nin merkezinde bulunan Lojistik Üretim Zincirini geliştiren, endüstriyel kalkınma ve yatırımların bir operasyonu.

“Bu proje, bölgedeki iş için bir volan oluşturur -Toskana Başkanı, Eugenio Giani -. Lega Araştırma ve Teknoloji Transferi Araştırma ve Güçlendirme ve Küçük ve Orta Boyutlu Toskana İşletmelerinin Yararlanabileceği Yüksek Kaliteli Bir Ekosistem ve Zincir Besler”. “2010'dan bu yana – bölge, teknolojik, istihdam ve bölgesel üretim zincirleri için stratejik bir seçime göre doğrudan yatırımları çekiyor ve destekliyor.” Toskana'ya yatırım “sektörüyle, bugün Toskana'nın bölgesel rekabetçilik yönetiminin bir kısmı, tanıtım ve yerleşim aşamasında yatırımcılara yardımcı oluyoruz. bizim topraklarımızın “.

Esaote'nin yenilikçi ultrasonunun yeni tedarik zinciri
Esaote'nin projesine şaşırtıcı olmayan bir şekilde “Toskana'da Made” olarak adlandırılır ve üç aşamada geliştirilmiştir. Altyapı ve lojistiğin güçlendirilmesini etkileyen ilk ikisi için ESAOTE 8 milyon avro yatırım yaptı. Müdahale, 2017'den bu yana gıda ve ultrason dönüştürücülerin üretildiği Caciolle'deki Florentine mükemmelliği merkezinin güçlendirilmesini ve Calenzano'daki Degli Olmi'de lojistik merkezin, aletlerin dünyanın her yerine son müşteriye kayması. Floransa'da, endüstri 4.0'a ve son zamanlarda bir fotovoltaik sistem kurarak enerjinin kendi üretimine yatırıldı. Calenzano'da bir 'yüksek teknoloji lojistik' kabul edildi.

En son nesil ultrasonu ile ilgili projenin üçüncü aşaması, Cortona çevresinde dönen aşamadır. Euate'in zaten 2 milyon Euro yatırım yaptığı müdahale, başlangıcı – dünyaya yansıtılan ancak güçlü İtalyan ve ayrıca Toskan köklerini sürdüren bir şirket tarafından – yeni bir üretim -logistik zincir, çeşitli kutuplar arasındaki maksimum mesafenin sadece yüz kilometrelik olduğu arazi mendilinde toplama.

Arezzo eyaletinde üretilen yeni ultrason, 2024 yılında piyasada piyasaya sürüldü ve yuvarlak ve taşınabilir iki versiyon, ESAOTE tarafından hastane ve yakınlığın en son klinik teşhis ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vermek için geliştirildi. 2026 için beklenen yeni ultrasonların üretim değeri 20 milyon avro. 2024-2026 üç yıllık döneminde, MB elektronik ofisinde yeni üretim sürecinde kullanılan 34 teknisyen (yarım kadın) ile altı bin cihaz üretimi bekleniyor. Operasyondan sonra, tüm üretim-logistik tedarik zincirinde yüz çalışanlara eşit personelde bir artış tahmin edilmektedir.

Daha önce İtalya'ya taşınan bazı üretim faaliyetlerinin bildirilmesi, enerji krizi ve uluslararası durumun son yıllarda lojistik ve ulaşım konusunda olumsuz yankılarla yol açtığı malzeme ve bileşenlerin mevcudiyetinin krizine bir cevaptır.

Emlak Grubu CEO'su Franco Fontana, “Toskana'daki varlığımızı güçlendiren” Toskana'da Made in Toskana “projesinin bu önemli aşamasını aktive etmekten gurur duyuyoruz ve ESAote Health'in misyonu ile sürekli olarak vasiyetimizi teyit ediyor. “Beceri, kalite ve yeniliğin temel bir motorunu temsil eden orta üretken gerçeklere inanıyoruz -devam ediyor -: Toskana bölgesi ile bir araya geldiğimiz zorluk, onları büyütmeye katkıda bulunmak, sürdürülebilir kalkınma süreçlerini katalizlemek ve değer üretmektir”.

İlgili Belgeler:
Şirket Basın Bülteni (buradan okuyun)