Üçgen Sarma Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao (dolu dolu)
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- 1.5 paket petibör bisküvi
- 1 poşet krem şanti
- 1 çay bardağı hindistan cevizi (iste bağlı ben )
- 1 çay bardağı süt
- Çilek ,muz,v.b
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküviler un üzere rondodan çekilir ve tepsiye kaşıkla yayılıp güzelce bastırılır.
- sonrasındasında muhallebisi yapılır un ,kakao ,şeker sütle çırpılıp pişirilir.
- Ocaktan inince vanilya ve tereyağ eklenip karıştırılıp tepside olan bisküvilerin üzerine dökülür.
- Her yerine eşit gelecek biçimde yayılır ve soğutulup üstüne krem şanti yapılır.
- ondan sonrasında kremşantide soğumuş muhallebinin üstüne sürülür.
- Üstü streçlenip ben bir gece bekletin.
- Buzdolabında soğutulur ve kare kare kesilip bir ucuna çilek ve hindistan cevizi serpilip başka üç katlanır ,üçgen şekili verilip servis tabağına temalır. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun.