yavaşça Ve Doyurucu Yoğurtlu Kabak Kavurması

celeron

Global Mod
Global Mod
hafifçe Ve Doyurucu Yoğurtlu Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yemeklik kabak
  • 1yemek kaşığı şalca
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 çay tuz
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tutam dereotu
hafifçe Ve Doyurucu Yoğurtlu Kabak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları soyup yıkadıktan daha sonra küp küp doğrayalım.
  2. Tavaya sıvı yağ ve salçayı koyup kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Kabakları ek edip orta ateşte 1 kahve fincanı su ile kapağını kapatıp, kısık ateşte pişiriyoruz.
  4. Kabak pişince biraz soğuduktan daha sonra yoğurdu dökerek karıştıralım.
  5. Üzerine dere otu serperek servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
hafifçe Ve Doyurucu Yoğurtlu Kabak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı