Yeşil Fasulye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet soğan (Küçük boy)
- 1 adet domates
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Sıcak su (Üzerini geçecek kadar)
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize yağımızı ve soğanlarımızı alalım kavuralım.
- Salçamızı ve rendelediğimiz domatesleri ek edelim.
- Doğradığımız fasulyeleri de ekleyerek kavurmaya devam edelim.
- sonrasındasında baharatlarını ekleyelim ve sıcak suyumuzu üzeri geçecek kadar koyalım.
- Kısık ateşte pişmeye bırakalım ,25 30 dakika daha sonra tadına bakarak altını kapatalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.