Zerdeçallı Patatesli Ispanak Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 orta uzunluk haşlanmış küp doğranmış patates
 - 500 gram ıspanak yıkanıp irice doğranmış
 - 1 orta uzunluk kapya biber jülyen doğranmış
 - 4 kısım yeşil soğan dığranmış
 - 1 orta uzunluk kırmızı soğan piyazlık doğranmış
 - 1 yemek kaşığı labne peyniri
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı zerdeçal
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı zencefil
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
 - Tuz
 - Zeytinyağı
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Zeytinyağını tavaya alıp üzerine kırmızı soğan ve yeşil soğanı ek edip 2-3 dakika çevirelim.
 - Üzerin kapya biberi ek edip 1-2 dakika daha çevirelim.
 - Ispanakları ek edip hacim kaybeden kadar çevirelim.
 - Karabiber zencefil zerdeçal tuz ve labne peynirini ek edelim 3-4 dakika çevirip patatesleri ek edelim ezmeden karıştıralım.
 - 5 dakika kadar daha pişirip ocaktan alalım.Afiyet olsun.