Zeytinyağlı Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kilo fasülye
 - 3 tane domates
 - 1 tane soğan
 - 1 çay bardağı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı salça(eklemesenizde olur ben tadını bu biçimde daha epey seviyorum)
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Fasulyemizin sap kısımlarını keselim ve ikiye bölelim.
 - Tenceremizin tabanına küp küp doğradığımız domates ve soğanlarımızdan bir kısmını ekleyelim.
 - Fasulyelerimizin bir kısmını yuvarlak gelecek biçimde dizelim.
 - Biraz daha domates ve soğanımızdan ekleyelim en son kalan fasulyelerimizide dizip üzerine kalan domates ve soğanımızı ekleyelim.
 - Sıvıyağımızı üzerine gezdirelim iki su bardağı suda açtığımız salçamızı da ekleyelim.
 - Tuzumuzu da ek ettikten daha sonra evvel yüksek ateş de kaynadıktan daha sonra kısık ateşte pişirelim.Afiyet olsun.