Barbunyalı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gram taze fasulye ve 500 gram barbunya
 - 3 adet orta uzunluk soğan
 - 5 adet orta uzunluk domates
 - 3 yemek kaşığı salça
 - 1 yemek kaşığı toz kırmızıbiber
 - 1 su bardağı sıvı yağ
 - 3 diş sarımsak
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Ön hazırlık: taze fasulye ve barbunya ayıklanarak yıkanır.
 - Tencereye küçük küçük doğranmış soğanlar, rendelenmiş domates, salça, kırmızıbiber, sıvı yağ, barbunya ve fasulye konarak kavrulmaya bırakılır.
 - Kavrulan yemeğe fasulyelerin üzerini geçmeyecek biçimde su, tuz eklenerek pişirilmeye bırakılır.
 - Pişmeye yakın isteğe bağlı sarımsak da eklenebilir. Yemek servise hazırdır.