Beşamel Soslu Brokoli Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet brokoli
 - 1 adet küçük karnabahar
 - 2 adet havuç
 - 2 adet patates
 - Ve üzeri için kaşar peyniri
 
- 2 yemek kaşığı tereyağı
 - 2 yemek kaşığı un
 - 2 su bardağı sut
 - Tuz ve karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel tencereye 1 litre kadar su alıp içine 1 yemek kaşığından az tuz atıp materyalleri tek tek haşlıyoruz, küçük küçük doğruyoruz.
 - Havuç ve patatesi de tıpkı biçimde suda haşlıyoruz.
 - Hepsini haşladıktan daha sonra borcama alıyoruz sonrasındasında beşamel sosunu hazırlıyoruz.
 - Sosu için tencereye tereyağını alıp eritip unu ekliyoruz kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Üzerine sütü ekliyoruz bir taşım kaynadıktan daha sonra tuz ve karabiber atıp kapatıyoruz.
 - çabucak sonrasında sebzelerin üzerine döküyoruz. En üste kaşar peynir ekleyip fırına veriyoruz, güzelce kızarınca çıkartıyoruz, afiyet olsun.