Brüksel Lahanası Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- Yarım kilo brüksel lahanası
 - 1 adet soğan
 - 2 tane havuç
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - Tuz
 - Karabiber
 - 1 adet sarımsak
 - Üzerini geçecek kadar sıcak su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğan ve sarımsak yemeklik doğranır küçük küçük.
 - sonrasındasında zeytinyağında sotelenir bir yemek kaşığı salçası eklenir kavrulur.
 - Üzerine havuçlar küçük küçük doğranıp eklenir.
 - Bir iki dakika havuçlarda sotelenir üzerine temizlenmiş olan brüksel lahanaları eklenir ve karıştırılır.
 - En sonda suyu eklenir tuz karabiber ekleyip kaynayınca altını kısıyoruz yaklaşık yarım saatte yemeğimiz hazır.