Chatgpt Agent: Akıl ve Eylem Modeli Birleşik

celeron

Global Mod
Global Mod
Openaai, modellerinin birkaçını birleştirdi: Chatgpt ajanı çıktı. Web siteleriyle etkileşime girebilen operatörün bir karışımı, konuların derinlemesine incelenmesi için derin araştırmalar ve konuşma için Chatt. Bu, yeni ajanın görevleri bağımsız olarak ele aldığı ve bir tür sanal bilgisayar kullandığı anlamına gelir. Yapabileceği şey: Takvimde ücretsiz bir randevu bulun, istenen menü ve fiyat aralığına sahip bir restoran bulun ve hemen bir masa ayırın.

ChatGPT aracısı, bir dizi araca erişir, bu SO -Connektörler. Chatgpt buna uzun zamandır erişebildi. Buna Google Drive, GitHub, SharePoint ve diğerleri dahildir. Tüm konektörlerin bir listesi, web sitesinde Openai topladı ve burada henüz AB'de henüz mevcut olmadığını da görebiliyor. Bununla birlikte, konektörle bellek işlevi ve chatgpt aracısı ile başa çıkmak belirsizdir. Konektör belleğe erişebilirken, ChatGPT aracısı bu bilgileri henüz kullanmamalıdır. Bunun için, daha fazla güvenlik kontrolleri hala gerekli, diyor Openai istek üzerine.

Chatgpt Agent bir model olarak seçilebilir

Yeni aracı kullanmak istiyorsanız, iyi bilinen kullanıcı arayüzünü kullanırsınız. Orada model seçiminde bulunabilir. Sizi derhal girersiniz ve dileğinizi açıklarsınız, örneğin Openai'nin bir medya brifinginde gösterdiği örnekte: ChatGpt'den takvimi kullanmasını ve örneğin Hint yemekleri sunan bir restoran bulmasını istersiniz. Düşünme işlemi daha sonra iletişim kutusundaki bir pencerede görünür, böylece bu izlenebilir. Sonucu da onaylamanız gerekebilir. Kredi kartı verileri, gerçekten uygun siparişi vermeden yeni bir çift ayakkabı için kullanılmıyor.

Mutlaka bir şehirde Hint yemekleri olan bir restoran olmadığından, sürecin sonunda, hangi restoranların uygun olacağı genel bir bakışa sahip bir masa görünmektedir. Tabii ki, işlemi de iyileştirebilir ve ek ayrıntıları isteyebilirsiniz.

Chatgpt ajanının kullanımı için Openai olarak adlandırılan diğer örnekler: “Etsy'de 200 dolardan daha az bir Japon vintage samsara lambası bulun. Satıcıdan yüksek kaliteli görüntüleri ve iyi derecelendirmeleri önceden hazırlayın.” Veya: “LinkedIn, New York'ta on yıldan fazla iş tecrübesi olan ve büyüyen şirketler tarafından istihdam edilen tüm geliştiricileri arıyor.” Görevler de önemli ölçüde daha karmaşık olabilir ve borsa değerlerini içerir veya farklı ürünlerden fiyat listelerini ve abonelik modellerini değerlendirebilir.

Çok okuma

Daha Fazla Göster

Daha az belirti

Openai, ajanın ilk yürüyüş girişimlerinin mümkün olduğunu açıkça ortaya koyuyor – AI'da her zamanki gibi. ChatGPT aracısı hakkında daha fazla bilgi içeren sistem kartı hala yayınlanmaktadır. Openaai de güvenlik önlemlerini açıklıyor.

(EMW)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Deniz

New member
Openaai, modellerinin birkaçını birleştirdi: Chatgpt ajanı çıktı. Web siteleriyle etkileşime girebilen operatörün bir karışımı, konuların derinlemesine
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron

@celeron anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Guclu

New member
Openaai, modellerinin birkaçını birleştirdi: Chatgpt ajanı çıktı. Web siteleriyle etkileşime girebilen operatörün bir karışımı, konuların derinlemesine
Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celeron

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Deniz' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron @celeron anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Deniz, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Kerem Berk

New member
Selam takip edenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celeron

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Guclu' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celeron Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Deniz, gerçekten kapsamlı açıklamışsın
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Guclu, detay yoğun

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Selam millet

@celeron, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celeron

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Deniz' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron @celeron anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Deniz, konu sıcak

Ece

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Kerem Berk' Alıntı:
Selam takip edenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celeron Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Guclu, detay yoğun
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Kerem Berk, iyi oldu

Emre

New member
Selam biraz göz atanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Kerem Berk' Alıntı:
Selam takip edenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celeron Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Doğrusunu istersen bazı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kerem Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

DeSouza' Alıntı:
Selam millet @celeron, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celeron Araya iliştirdim, umarım
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @DeSouza

Ece' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu açıklama
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ece