Elmalı Atom Topu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet elma
- 2 paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
- Yarım su bardağı dövülmüş fındık
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
- Yoğurmak için gerekirse biraz süt
- 1 çay kaşığı tarçın
Not EkleTarifi Yazdır
- Petibor bisküvileri rondoda çekelim. Bir kabın içerisine alalım.
- Elmaları rendeleyelim.
- Suyunu sıkmadan bisküvilere ekleyelim.
- Hindistan cevizini,tarçini,cevizi,kakaoyu da ekleyelim yoğuralım.
- Çok cıvık olması durumunda bisküvi ekleyebilirsiniz.
- Çok katı olması durumunda az bişey süt ekleyebilirsiniz.
- Yarım saat dolapta dinlendirelim.
- Dinlendirdikten daha sonra ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlayalım.
- Fındığa bulayıp servis edelim. Afiyet olsun.