Etli, Bolonez Soslu, Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Kuşbaşı et (miktar yazmıyorum ben göz sonucu kullandım)
 - Yarım kilo taze fasulye
 - 1 adet soğan
 - 1 adet domates
 - 1 çay bardağı zeytinyağ
 - Su
 - Bolonez sos
 - Az kıyma
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuşbaşı doğranmış etleri düdüklü de yarım çay bardağı yağ ile suyu ek edip 3-4 dakika pişiriyoruz.
 - Kıyma ve bolonez sosunu farklı küçük tencerede kavuruyoruz.
 - Yemek tenceremizde yarım ç. B yağ ile soğanı küp küp doğrayıp kavuruyoruz.
 - Kokusu çıkınca üzerine kefkirle aldığımız kuşbaşı doğranmış etleri ek edip az daha kavurup temizleyip doğradığımız fasulyeleri ve domatesleri ek ediyoruz.
 - daha sonrasında hazırladığımız bolonez sosunu içine ek ediyoruz (ben paketin hepsini kullanmadım fazlaca olur die sizde az ölçüde kullanabilirsiniz) düzgünce yedirdikten daha sonra et suyunun içine 1 tatlı kaşığı salçayı ekleyip fasulyeye ek ediyoruz.
 - Az gelirse olağan su ek edebilirsiniz tuzu da koyuyoruz ve kapağı kapatıp pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.