Fırında Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet karnabahar
 - 250 gram kıyma
 - 1 adet soğan
 - Sıvı yağ
 - Kaşar peyniri
 - Tuz
 - 1 çorba kaşığı salça
 - Karabiber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle karnabaharı yıkayalım küçük modüller haline getirelim ve tencereye koyalım ve pişmeye bırakalım.
 - hemen sonrasında bir tavaya kıymayı alalım ve kavuralım.
 - Kavrulmuş olan kıymaya soğanı ekleyelim akabinde sıvı yağımızı da ekleyelim ve pişirelim.
 - Pişmiş olan kıymamız ve soğanımıza salçamızı ekleyelim ve salçamızın kokusu çıkana kadar karıştıralım tuz ve karabiberi de ekliyelim ve 5 dk daha pişirelim ve ocağın altını kapatalım.
 - Borcama en evvel karnabaharımızı alalım üzerine az tuz ekleyelim ve kıymamızı ekleyelim uygunca her yerine gelecek biçimde yayalım ve üstüne kaşar peynirini ekleyelim ve fırına alalım.
 - 180 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirelim ve fırından alalım.Deneyenlere şimdiden affiyet olsun.