Fırında Tavuklu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
		
			
		
		
	
????.
Fırında Tavuklu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 1 adet karnabahar
 - 1 paket kemiksiz tavuk but
 
- 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 3 diş sarımsak
 - 1 kahve fincanı sıvı yağ
 - Tuz karabiber, zerdaçal, kajun baharatı
 - 1 su bardagı su
 
- 3 yemek kaşığı tereyağı
 - 2 yemek kaşığı un
 - 2 su bardağı süt
 - 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
 - Tuz ,karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharı dilimleyelim. Tepsiye dizin.
 - Sos için tüm gereçleri bir kapta karıştırın su ile açın.
 - Fırça ile karnabaharların üzerine sostan sürelim.
 - Akabinde tavuk butlarını yıkayıp sosa ekleyelim ve karnabaharların üzerine koyalım .
 - Üzerine ıslak fırın kağıdı ile üzerini kapatalım.
 - 200 derece fırında 35 dakika pişirelim ,hemen sonrasında başamel sosu hazırlayalım.
 - Tereyağı ve unu kokusu çıkana kadar kavuralım .
 - Akabinde sütü ekleyelim ve daima karıştıralım.
 - Kaynamaya başlayınca ocaktan alalım ,tuz ,karabiber ekleyelim.
 - Fırından çıkan yemeğimizin üzerine gezdirerek dökelim .
 - 10 dakika daha fırına koyalım.daha sonra fırından alalım.
 - Üzerini kaşar peyniri rendesi ek edelim .
 - Kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirelim.Toplam mühlet 45 dakika sürdü fazlaca hoş oldu.
 
	Fırında Tavuklu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı