Frambuazlı Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Tabanı için;
Not EkleTarifi Yazdır
								Tabanı için;
- 2 paket burçak bisküvi
 - 2 yemek kaşığı tereyağı
 
- 750 gram quark (Sadece labne ile yapabilirsiniz)
 - 1 paket labne
 - 1 paket krema
 - 1 su bardağı şeker
 - 3 adet yumurta
 - 1 paket vanilya
 - 1,5 yemek kaşığı nişasta
 - 1,5 yemek kaşığı un
 
- 400 gram donmuş frambuaz
 - 1 çay bardağı su
 - 3 yemek kaşığı şeker
 - 15 gram agar agar (Bitkisel jelatin)
 
- Beyaz çikolata
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri rondodan geçiriyoruz, tereyağını eritip üzerine döküyoruz karıştırıyoruz.
 - Kalıbımıza döküp, düzeltiyoruz.
 - Kreması için; gereçleri bir kaba alıyoruz, mikserle ya da çırpma teliyle karıştırıyoruz.
 - Kalıbımıza döküyoruz, aluminyum folie ile kalıbın etrafını sarıyoruz, fırının altına borcamda su koyuyoruz, üzerinin yanmaması için.
 - 170 derece fırında 55 dakika pişiriyoruz.
 - Piştikten daha sonra bir saate yakın fırın kapağı açık biçimde ortasında bırakıyoruz. çabucak sonrasında çıkarıp, soğumaya bırakıyoruz.
 - Üzeri için; tencereye donmuş frambuaz, şeker ve agar agar ekleyip rondodan geçiriyoruz, bir çay bardağı su ek edip, orta ateşte ağırlaşıncaya kadar pişiriyoruz.
 - Ocaktan alıp, birinci sıcağı çıktığında kalıbımızın üzerine döküyoruz 2-3 saat en az dolapta dinlendirip soğuduktan daha sonra üzerini süsleyip servis edebilirsiniz, deneyeceklere afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	????????????.