Hoş Hahaşlı Revani Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet yumurta
 - 1 kahve fincanı mavi haşhaş
 - Yarım su bardağı sıvı yağ
 - Yarım su bardağı şeker
 - Yarım su bardağı irmik
 - Yarım su bardağı süt
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1 paket vanilya
 - Yarım su bardağı un (Una bakılırsa değişebilir.)
 
- Yarım su bardağı şeker
 - 1,5 su bardağı su
 - 2-3 damla limon
 
- Kremşanti
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta, şeker uygunca çırpılır.
 - Üzerine irmik, süt, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya, mavi haşhaş ve un eklenerek karıştırılır.
 - daha sonra borcam tepsi yağlanarak 200 derecede 20dk pişirilir ve sunuma servis edilir.
 - Şerbet için olan gereçler karıştırılır pişirilir soğumaya bırakılır. Kremşanti hazırlanır.
 - ondan sonrasında soğumuş keke şerbet dökülür kremşanti sürülür. Şimdiden deneyeceklere afiyet olsun ????.