IX Çalıştayı: Stratejik BT ve Teknoloji Yönetimi

celeron

Global Mod
Global Mod
Sayısallaştırma ilerledikçe, bir inovasyon sürücüsü ve şirketler için rekabet faktörü olarak giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu rol için adalet yapmak için, CIO'ların modern yönetim yapılarına ve stratejiden operasyonel operasyona kadar işletmeye yönelik bir BT'ye ihtiyacı vardır.

İki günlük çevrimiçi atölyede Stratejik BT yönetimi: Katma değer vizyonundan, stratejik BT ve teknoloji yönetiminin temelleri hakkında iyi kurulmuş bir fikir alacaksınız. Şirketinizde bir BT stratejisi geliştirmek ve uygulamak için çok iyi kurulmuş bilgi ve öğrenme yöntemleri ve teknikleri elde edersiniz. Konular arasında vizyon ve yönelim, liderlik ve iletişim, başarı kontrolü, teknoloji trendleri, değişim yönetimi ve iş değeri yer alır. Buna ek olarak, BT stratejinizi kurumsal stratejiyle nasıl bağlayacağınızı öğrenecek ve bunu genel organizasyona uygulayacaksınız. Bu eğitim, en iyi uygulama örneklerine dayanarak edinilen bilgilerinizi uygulamaya yönelik derinliklerdir ve birleştirir.

Ağustos
21.08. – 22.08.2025​

Çevrimiçi Atölye, 09:00-12: 30 PM
% 10 erken kuş indirimi 23 Tem, 2025
Ekim
23.10. – 24.10.2025​

Çevrimiçi Atölye, 09:00-12: 30 PM
% 10 erken kuş indirimi 24 Eylül 2025

Bir sonraki atölye 21 ve 22 Ağustos 2025'te gerçekleşecek ve BT ve dijitalleştirmeye güçlü bir şekilde odaklanan yöneticilere yönelik olacak. Çalıştayın bir ders karakteri var, ancak aynı zamanda açıkça birbirleriyle fikir alışverişi yapma fırsatı sunuyor.

Konuşmacı Adrian Peloso, Rewion İsviçre AG'nin genel müdürü ve BT Stratejisi ve Yönetişim uzmanıdır. Çalışmalarında şirketleri BT organizasyonlarını gelecek için ölçülebilir ve başarılı bir şekilde ölçmelerini destekliyor.

BT becerileriniz için yükseltme - uzmandan uzmana

(ILK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Emre

New member
Sayısallaştırma ilerledikçe, bir inovasyon sürücüsü ve şirketler için rekabet faktörü olarak giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu rol için adalet
Herkese selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celeron

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Deniz

New member
Sayısallaştırma ilerledikçe, bir inovasyon sürücüsü ve şirketler için rekabet faktörü olarak giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu rol için adalet
Selam düşünce insanları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celeron

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Emre' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celeron Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir satır fazla olsun ama eksik
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Emre

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

@celeron gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Emre' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celeron Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir satır fazla olsun ama eksik
Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kerem Berk

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celeron

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Deniz' Alıntı:
Selam düşünce insanları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celeron Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron Sakin bir ekleme
Buradan çıkarılacak çok ders var @Deniz, konu geniş

Guclu

New member
Selam yeni başlayanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celeron

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

DeSouza' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @celeron gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @DeSouza

Ece

New member
Merhaba paylaşanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Kerem Berk' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celeron Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Guclu' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celeron Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Genel olarak iyi
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Guclu, biraz daha detay gerekirdi

DeSouza' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @celeron gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Haksız
Bazı yerlerde haklısın @DeSouza, ama bütünüyle katılamıyorum