Kabak Silkme Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 adet orta uzunluk kabak
 - 1 adet orta uzunluk soğan
 - 1 adet büyük uzunluk domates
 - 5 diş sarımsak
 - 6 yemek kaşığı zeytinyağı
 - Tuz
 - Kırmızı pul biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabağı ince uzun doğrayın.Soğanı doğrayın.
 - Domatesin kabuğunu soyup doğrayın.
 - Sarımsakları ufak doğrayın.
 - İlk tencereye soğanı, daha sonra kabak ve sarımsakları üstüne domates, yağı koyun.
 - Az tuz ekleyerek ve kısık ateşte su koymadan pişirin.
 - İsteyen pişince üstüne yarım limon sıkabilir. (yemek pişerken kaşık değmez ve tencere sallanarak pişirilir).