Karnabahar Mücver (Patatesli Havuçlu) Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 orta uzunluk karnabahar
 - 1 büyük uzunluk havuç
 - 1 orta uzunluk patates
 - 2 adet yumurta
 - 1 çay bardağı yoğurt
 - 5 yemek kaşığı un
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1 tutam maydanoz
 - Tuz, pulbiber
 
- Sıvıyağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharlar haşlanıp ezilir.
 - Havuçlar rendelenir.
 - Patatesler rendelenip suyu sıkılır.
 - Yumurta, yoğurt, un, kabartma tozu, maydanoz ve isteğe bağlı baharatlar eklenir, güzelce yoğrulur.Eğer harcınız sulu ise biraz daha un ekleyebilirsiniz.
 - Yoğrulan harca biçim verilip gerili önlü kızartılır.Afiyet olsun….